بیانیه وزارت امور خارجه: معاهده مشارکت راهبردی روسیه و ایران لازم‌الاجرا می‌گردد عراقچی: ایران فارغ از هرگونه تغییر احتمالی به همکاری با چین ادامه می‌دهد تکرار ادعای مضحک ترامپ درباره پایان جنگ پیام تبریک عراقچی به همتای قزاقستانی الحوثی: نقشه ترامپ برای فلسطین یک طرح کاملا اسرائیلی است اولتیماتوم عراقچی به شورای امنیت: قطعنامه ۲۲۳۱ باید خاتمه یابد سوء‌قصد به جان بشار اسد صحت دارد؟ اعمال تحریم‌های ترکیه علیه ایران / حساب کدام افراد ایرانی در ترکیه مسدود می‌شود؟ واکنش بقائی به حمله اسرائیل به کاروان دریایی الصمود جهاد اسلامی: طرح ترامپ همان معامله قرن است با لباسی جدید کاخ سفید: ضرب‌الاجل آمریکا برای حماس همچنان پابرجا است درخواست گروه ۷ از ایران برای بازگرداندن دسترسی آژانس به تاسیسات هسته‌ای اجرای تحریم‌های سازمان ملل از سوی کانادا به بهانه فعالیت‌های هسته‌ای تهران روسیه: بازاعمال تحریم‌های ضدایرانی را به‌رسمیت نمی‌شناسیم ادعای روبیو علیه ایران: تمامی مسیر‌های ایران به سمت سلاح هسته‌ای را مسدود خواهیم کرد

ترامپ: شعله‌های آتش زبانه می‌کشد، سیاستمداران بی‌کفایت نمی‌دانند چطور آن را مهار کنند

رئیس‌جمهور منتخب آمریکا در پیامی از عملکرد دولت «جو بایدن» در مهار آتش‌سوزی گسترده رخ‌داده در لس‌آنجلس انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۲۳ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 12
کد خبر: ۲۶۸۲۲۸
ترامپ: شعله‌های آتش زبانه می‌کشد، سیاستمداران بی‌کفایت نمی‌دانند چطور آن را مهار کنند

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا در پیامی در واکنش به تداوم آتش‌سوزی‌ها در ایالت کالیفرنیا در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: شعله‌های آتش هنوز در لس‌آنجلس زبانه می‌کشد. سیاستمداران بی‌کفایت نمی‌دانند چطور آن را مهار کنند. هزاران خانه باشکوه از بین رفته و بسیاری دیگر نیز به زودی از دست خواهد رفت.

ترامپ در ادامه نوشت: مرگ همه جا را فراگرفته. این یکی از بدترین فجایع در تاریخ کشور ماست. آنها واقعا نمی‌توانند آتش‌سوزی را مهار کنند. مشکلشان چیست؟

واکنش ترامپ در پی این مطرح می‌شود که آتش‌سوزی که از سه‌شنبه گذشته در محله «پاسیفیک پالیسیدز» آغاز شد، به سرعت گسترش یافته و با باد شدید شعله‌ور شد و همچنان آتش‌نشانان در لس‌آنجلس در تلاش برای مهار حریق هستند، با این حال، وزش باد عملیات اطفای حریق را با مشکل روبه‌رو کرده است.

روز شنبه، پلیس این منطقه اعلام کرد فرمان تخلیه یا هشدار برای بیش از ۳۰۰ هزار نفر از ساکنان همچنان پابرجا است. پلیس می‌گوید در مورد افرادی که هنوز خبری از آنها در دست نیست، گزارش‌هایی دریافت کرده است.

پیش از این شمار تلفات این حادثه ۱۱ تن اعلام شده بود با این حال این آمار افزایش یافته و به ۱۶ تن رسیده است. همچنین بیش از ۱۰۰ هزار نفر از ساکنان همچنان تحت دستور تخلیه هستند.

به دلیل کاهش کیفیت هوا بر اثر انتشار دود خطرناک و ذرات معلق ناشی از آتش‌سوزی، مقامات محلی روز جمعه وضعیت اضطراری بهداشت عمومی اعلام کردند. مقامات همچنان از مردم خواستند در حال آماده‌باش باشند و هشدار دادند امکان دارد باد دوباره شدت بگیرد.

همچنین در پی گزارش غارت اموال مردم در برخی مناطق، «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا، مدعی شد اقدامات امنیتی بیشتری از جمله افزایش تعداد ماموران پلیس و سربازان انجام خواهد شد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار